Bio Hrana Plus - Prodavnica zdrave hrane Novi Sad

Kapi maslacak koren 30 ml Bioherbal

Proizvod pregledan : 58 puta
Cena : 369.80 din
Porucujem komada:
Soc

Kapi maslacak koren 30 ml Bioherbal

Biljne kapi od korena maslačka podstiču metabolizam masti i istovremeno kao prirodni diuretik pomažu u izbacivanju viška vode iz organizma, odnosno dobre su kod problema sa čestim mokrenjem. Takođe, zbog svog diuretskog svojstva, biljne kapi od korena maslačka su dobre za čišćenje jetre i bubrega. Instant čaj od korena maslačka pomaže i u većem lučenju žuči i to zahvaljujući određenim hranljivim sastojcima koji se nalaze u korenu biljke. Na taj način sprečava se taloženje štetnih materija u žučnoj kesi koji mogu dovesti do smanjenog razlaganja masnoća i povećanja nivoa holesterola u krvi. Biljne kapi od korena maslačka stimulacijom proizvodnje žuči, takođe poboljšavaju i metabolizam masti i poboljšavaju rad i zdravlje digestivnog trakta. Biljne kapi od korena maslačka su i blagi laksativ i pomažu u omekšavanju stolice.

Ne preporučuje se upotreba u toku trudnoće i laktacije, kao i kod dece mlađe od 12 godina. Alkohol prisutan u proizvodu može uticati na psihofizičke i motorne funkcije.

Za najbolje rezultate koristite ih tako što ćete 20 biljnih kapi od korena malačka rastvoriti u čaši hladne vode. Ovako pripremljenu mešavinu instant čaja konzumirati 3 puta dnevno.