Bio Hrana Plus - Prodavnica zdrave hrane Novi Sad

Reishi Protect 30ml

Proizvod pregledan : 2437 puta
Cena : 998.70 din
Porucujem komada:
Soc

Reishi Protect 30ml

Reishi Protect je ekstrakt gljive Ganoderma Lucidum koji sadrži veliki broj pažljivo sačuvanih aktivnih supstanci.

Sinergija tih aktivnih supstanci Reishi Protect čini jedinstvenim i nezaobilaznim u današnjim uslovima života, kada je potrebno dobro upravljanje i “fino podešavanje “ imunog sistema.

Uzimanje Reishi Protect ekstrakta omogućava formiranje i održavanje zdravog tela i postizanje dugovečnosti.

Jača imuni sistem i pravi štit od virusa, bakterija i ostalih štetnih uticaja sa kojima smo svakodnevno u kontaktu. Sadrži visoku koncentraciju organskog Germanijuma, polisaharida i triterpena - aktivnih komponenti koje jačaju naše imunološke ćelije i poboljšavaju imuni sistem..

Reishi ima i antitumorna dejstva zbog svog aktivnog učešća u upravljanju funkcijama organizma prilikom odbrane. Jedinjenja koja ekstrakt sadrži podižu specifični imunitet i koče razvoj tumornih ćelija.

Koristi se kao dopuna za vreme hemoterapije i radioterapije za smanjenje neželjenih efekata kao što su zamor, gubitak apetita i rizik od infekcija. Ublažava bolove i smanjuje toksične efekte čime utiče na poboljšanje kvaliteta života.

Snižava novo šećera u krvi – reguliše nivo insulina, povećava perifernu upotrebu glukoze u tkivima i pojačava metabolizam glukoze u jetri.

Smiruje centralni nervni sistem i umanjuje posledice jakog i konstantnog stresa u svakodnevnom radu.

način pripreme: Odrasli: 2 puta po 20 kapi dnevno u prevenciji, a do 3 puta po 30 kapi u terapiji. Kapi uzimati sa šećerom, čajem ili prirodnim sokom. Trudnice i dojilje moraju pre upotrebe konsultovati svog lekara.

Kontraindikacije: U početku ili nakon duže upotrebe (3-6 meseci) mogu se pojaviti miučnina, vrtoglavica ili dijareja, koji nestaju nakon kraće pauze u korišćenju. S obzirom na prirodu preparata, nije preporučljivo koristiti u kombinacija sa preparatima koji sadrže antikoagulante.