Bio Hrana Plus - Prodavnica zdrave hrane Novi Sad

Mugi miso ječmeni 400gr

Proizvod pregledan : 2306 puta
Cena : 839.80 din
Porucujem komada:
Soc

Mugi miso ječmeni 400gr

Ječmeni mugi miso (barley miso) 400gr pakovanje.
Jedna kaščica misa dnevno dovoljna je da pomogne vašem organizmu da stekne veliku količinu energije i da se zaštiti od bolesti. Proizveden prirodnim putem od žitarica po tradicionalnom japanskom receptu miso je mnogo više od hrane. Lako se kombinuje u svakodnevnoj ishrani od supa do kuvanih variva.

•lekovita svojstva: gvozdje,natrijum

Miso sadrži linolinsku kiselinu i lecitin koji rastvaraju holesterol u krvi.
Veoma je koristan u sprečavanju arterioskleroze i visokog krvnog pritiska. Bogat je mineralima. Sadrži žive enzime koji direktno pomažu u procesu varenja hrane. Sadrži velike količine glukoze koja nam daje energiju a zimi sprečava osećaj hladnoće.
Miso ima antikancerogena svojstva, može da prodre i u radioaktivne supstance i da ih eliminiše iz organizma putem stolice.
Miso sadrži proteine, kompleks B vitamina, obilje kalcijuma, fosfora, gvožđa, natrijuma, kalijuma, bioflavonida.Sadrži lecitin i linolinsku kiselinu, koji rastvaraju holesterol, i sprečavaju pojavu ateroskleroze.
Organski mugi miso japanske firme Muso pripremljen je tradicionalnim tehnikama u starim kedrovim bačvama, sa izuzetnom umešnošću i znanjem od sastojaka gajenih po principima organske proizvodnje.
Mugi miso japanske firme Muso pripremljen je tradicionalnim tehnikama u starim kedrovim bačvama, sa izuzetnom umešnošću i znanjem.