Bio Hrana Plus - Prodavnica zdrave hrane Novi Sad

Neera sirup

Proizvod pregledan : 3507 puta
Cena : 2369.80 din
Porucujem komada:
Soc

Neera sirup

Neera sirup

Neera sirup je specijalan sirup drveta (kombinacija javorovog sirupa i sirupa nekoliko egzotičnih vrsta palmi) koji sadrži sve vitamine, minerale i mikroelemente koji su potrebni telu da normalno funkcioniše tokom Neera dijete, koja podrazumeva da se ne uzima čvrsta hrana 5 do 10 dana. Zahvaljujući ovoj dijeti koja je u opticaju na Zapadu preko 40 godina i koju koriste poznati holivudski glumci i pop-zvezde, moguće je skinuti do 5-10 kg tokom 10 dana. Uz svaku bočicu sirupa, kupac dobija kratku brošuru dr K. Bejera sa detaljnim uputstvima o tome kako se sprovodi Neera program pročišćenja i mršavljenja.

Verovatno ste već imali iskustvo kako se srećno osećate kad učinite nešto što vam je izgledalo teško, ali ste ipak imali volje da istrajete. Iako na prvi pogled ne izgleda laka, Neera dijeta u krajnjem rezultatu osim mršavljenja donosi i kompletno pročišćenje organizma.

Holivudska popularnost

Nakon što je proizveden Neera sirup, koji ima prekrasan egzotičan ukus i sposobnost da potpuno zadovolji potrebu za čvrstom hranom, uspeh ovog programa za mršavljenje i pročišćenje bio je neminovan. Pop-zvezda i glumica Bjonsi Nouls je brigu za svoju liniju poverila je švajcarskom dijetalnom programu Neera. Ona je primenila potpunu verziju ovog programa u trajanju od 10 dana i izgubila čitavih 9 kilograma. Nakon toga je ovaj metod postao veoma popularan u Holivudu.

Glumac Tom Henks ju je koristio za potrebe snimanja filma “Brodolomac” (Cast Away). I mnoge druge poznate ličnosti, među njima i Mik Džeger i Madona, svoju vitkost duguju tome što praktikuju ovu dijetu. Mnogi izvrsni sportisti, kao što su Karl Luis, devetostruki olimpijski pobednik, Ašrita Furman, čovek koji drži najveći broj Ginisovih rekorda, redovno koriste Neera program prilikom svojih priprema.

Rezultati nagrađuju

Ovo jeste dijeta za hrabre. Ali, zato rezultati nagrađuju. Za 5 do 10 dana sasvim je realno da se izgubi minimum 3, a najčešće 5 do 10 kilograma. Međutim, to nije sve. Osećaj neobične lakoće, mentalne bistrine, rasterećenosti i zadovoljstva nagrađuje one koji odluče da na ovaj način pruže priliku svom telu da se oslobodi nagomilanih otpadnih materija i toksina. I ne samo to: nakon što se na ovaj način pročisti, organizam stvara gotovo prirodnu odbojnost prema nezdravoj hrani. Kad jednom pročistite svoj sistem, nezdrave namirnice koje ste dosad jeli neće vas više privlačiti, ili bar ne onoliko kao ranije. Samim tim, imaćete mnogo veće šanse da usvojite mnogo korisnije navike u ishrani.