Bio Hrana Plus - Prodavnica zdrave hrane Novi Sad

Nim gard

Proizvod pregledan : 2131 puta
Cena : 855.00 din
Porucujem komada:
Soc

Nim gard

Nim gard

HRANA ZA ZDRAVO TELO I LEPU KOŽU
■Podmladjuje kožu
■Jača imuni sistem
■Smanjuje salo i debljinu
■Čisti krv

7 Čudesnih uticaja nima na kvalitet vašeg života :
Snaga indijske biljke nim (Azadirachta indica) naglašena je još pre 4.500 godina. Osnovne dobrobiti koja ona pruža su:

■Efikasna je kod kožnih infekcija, osipa i bubuljica.
■Jača imuni sistem.
■Uništava salo i žudnju za slatkišima i prejedanjem.
■Čisti krv i tako stvara prelepu i zdravu kožu.
■Ima antidijabetična svojstva.
■Snažno deluje protiv virusa, gljivica i bakterija.
■Uništava crevne parazite.

Nim (Azadirachta indica) je jedan od najmoćnijih čistača krvi i detoksikanata u ajur-vedi. Na persijskom jeziku ovo drvo se zove „drvo slobode” a u vedskim tekstovima se slavi kao SARVA ROGA NIVARINS - to jest lek protiv svih bolesti. Pre nekoliko vekova nim je u Evropi i na Bliskom istoku dobio ime „blagoslovljeno indijsko drvo” zbog svoje sposobnosti da leči akne, čireve i prišteve. Stotine naučnih publikacija širom sveta danas veličaju sposobnost ovog drveta da uništava bakterije, viruse i gljivice i da smiruje upale. Zahvaljujući protiv-upalnom delovanju uspešno se primenjuje kod bolova u zglobovima, mišićima i protiv groznice.

Zahvaljujući izuzetnim antibakterijskim i antialergenskim svojstvima nim efikasno deluje protiv najvećeg broja epidermalnih poremećaja kao što su akne, psorijaza i ekcemi. Gorki alkaloidi koje on sadrži smanjuju preterani šećer u krvi i stimulišu rad pankreasa.

Drvo nima ima veliki potencijal koji obuhvata delovanje na širok spektar telesnih problema koji uključuju bolesti koje se prenose polnim putem, krvne probleme, hronične čireve, probavne i nervne smetnje, bolesti uzrokovane parazitima (malarija) i dijabetes. Odlično deluje protiv gljivica, kvasnica, bakterija, virusa, crva i glista i smanjuje naslage sala.

Druga dva sastojka nim garda služe da pojačaju i prošire delovanje nima i uklone neželjeni efekat na vata došu. Sledeća tabela pruža jasan pogled na kompleksno delovanje nim garda i njegov sastav:

Savršena formula za dobro zdravlje
Neem (350mg.)
(Azadirachta indica) - Koristi se u ajur-vedi protiv kožnih bolesti, bubuljica, dijabetesa, tumora, gojaznosti, artritisa, virusnih infekcija, žutice, za čišćenje krvi.
Giloy (75mg.)
(Tinospora cordifolia) - Ova biljka jača imunitet i smiruje virusne infekcije, alergije, kostobolju, žuticu i dijabetes.
Triphala (75mg.)
(phyllanthus emblica) - Kombinacija 3 mirobalana je odličan eliksir koji stvara telesnu ravnotežu. Čisti toksine i podmladjuje.