Bio Hrana Plus - Prodavnica zdrave hrane Novi Sad

Vegeterijanski file sa paprikom 250gr

Proizvod pregledan : 489 puta
Cena : 244.80 din
Porucujem komada:
Soc

Vegeterijanski file sa paprikom 250gr

Proizvod je pasterizovan i kao takav je spreman za upotrebu. Puni se u poliamidno crevo, krem boje, dijametra 50mm. Pošto u sebi ne sadrži sirovine animalnog porekla, proizvod je pogodan za dane posta kao i za vegetarijance i vegane, kao i za one koje iz zdravstvenih, ili drugih, razloga izbegavaju mesne proizvode.

Vegetarijanski file sa paprikom je idealan dodatak za pravljenje sendviča, ili raznih predjela (ruska salata…). Takođe  se može  pržiti, grilovati,  kuvati, dinstati sa  povrćem, u supama, čorbama.

Proizvod je bez dodatog konzervansa, veštačkih boja. 

Proizvod ima beličastu boju sa vidljivim zrncima crvene, zelene paprike, ukus je prijatno slankast, svojstvenog mirisa sa blagom mešanom aromom dima, paprike… i može da se narezuje  u tanke nareske.

U 100 g proizvoda ima oko: proteina 15 g, ugljenih hidrata 3 g, masnoće 9 g. Energetska vrednost je 157 Kcal (656 KJ) na 100g.

Vegetarijanski file sa paprikom čuva se na temperaturi od 1 do 4 C. ako se pravilno čuva proizvod je upotrebljiv najmanje 60 dana. Nakon otvaranja potrošiti u roku od tri dana.