Bio Hrana Plus - Prodavnica zdrave hrane Novi Sad

Ulje origana sa moringom 50ml terra co

Proizvod pregledan : 459 puta
Cena : 1798.80 din
Porucujem komada:
Soc

Ulje origana sa moringom 50ml terra co

Origano sa moringom – prvi štit za neprobojni imunitet

Za jačanje imuniteta u biljnom carstvu ništa se ne može porediti sa Uljem origana sa moringom. Kada deluju udruženo, origano i moringa mnogo puta su jači od ehinecee i bilo koje druge biljke. Nekoliko kapi ovog ulja dnevno dovoljno je da ojačate imuno sistem, koji je prva i najmoćnija odbrana od bolesti.

Zašto Ulje origana sa moringom nema premca u odbrani imuniteta?

Origano je pun vitamina i minerala, a moringa sadrži više od devedeset vitamina i hranljivih materija i osamnaest od dvadeset poznatih amino-kiselina koje su neophodne telu, uključujući i svih osam esencijalnih koje ne možemo da sintetišemo i moramo da ih uzimamo putem hrane. Zeatin, sastojak moringe, vrhunski je antioksidant moćnih svojstava – tri puta je jači od aronije i dva puta jači od asai berija.

Ulje origana sa moringom moćan je prirodni antibiotik, efikasan protiv trideset vrsta bakterija i gljivica. Studije sprovedene na nekoliko svetskih univerziteta pokazale su da su i divlji origano i moringa izvrsna antigljivična i antibakterijska sredstva koja u potpunosti ubijaju ešerihiju koli i kandidu albikans u minimalnim koncentracijama, već od 0,25mg/ml.

Visoke koncentracije timola i karvakrola u origanu i raznovrsnost nutrijenata u netoksičnoj formi koja je laka za varenje u moringi, pokazali su da mogu da smire uznemireni stomak i potpomognu varenje.

Ulje origana sa moringom je odlično prirodno sredstvo i za začepljene sinuse.