Bio Hrana Plus - Prodavnica zdrave hrane Novi Sad

Ulje muskatnog oraha 10ml baltik

Proizvod pregledan : 176 puta
Cena : 1887.00 din
Porucujem komada:
Soc

Ulje muskatnog oraha 10ml baltik

Probotanic ulje muskatnog oraha je namenjeno muškarcima. Ono pojačava libido i seksualnu potenciju. Dobro je za apetit i reguliše gasove i bolove u stomaku. Treba znati da je ovo ulje važan sastojak u mnogim sirupima za kašalj.

Ulje muskatnog oraha:

• Povećava cirkulaciju i omogućava bolju koncentraciju
• Izvrstan sedativ
• Stimuliše mozak, uklanja mentalni umor i stres
• Podstiče kardiovaskularni sistem i dobar je tonk za srce
• Efikasan detoksikator jetre i bubrega
• Pomaže kod menstrualnih grčeva i bolova u zglobovima
• Pojačava seksualnu aktivnost

STIMULIŠE, A SMIRUJE

Dejstva muskatnog oraha su poznata od davnina. Kod drevnih grka i rimljana, muskatni orah je bio popularan kao efikasan tonik za mozak, uprkos svojoj visokoj ceni i retkosti. Već vekovima ulje muskatnog oraha je bitan deo kineske medicine kada je u pitanju lečenje abdominalnog bola i upala. Ulje muskatnog oraha daje energiju i snagu, a pored toga pomaže mnogim organima i procesima u telu. Kod intelektualnih napora ovo ulje poboljšava koncentraciju i povećava ukupnu efikasnost, a pomaže kod anksioznosti i depresije. Često se koristi u homeopatiji. Ukoliko imate bolove u mišićima i zglobovima ulje muskatnog oraha će vam i tu omoći. Odličan je sedativ i umanjuje bol. Značajno je koristan za predmenstrualne i menstrualne bolove kod žena i reguliše ciklus.

POJAČAVA SEKSUALNU AKTIVNOST

Probotanic ulje muskatnog oraha podstiče apetit i reguliše gasove i bolove u stomaku. Treba znati da je ovo ulje važan sastojak u mnogim sirupima za kašalj, a to znači da pomaže i u ublažavanju prehlada. Sposobno je da ukloni toksine iz jetre, a samim tim je i dobar tonik za jetru. Dalje, često se preporučuje za lečenje bubrežnih bolesti i pomaže u rastvaranju bubrežnih kamenaca. Ove informacije mogu pomoći mnogima da pronađu primenu ovog izuzetnog ulja. Bilo da žele da budu efikasniji u učenju, smiruju nervozu, čiste jetru i bubrege ili žele poboljšani ljubavni život, ljudi će svakako biti zadovoljni dobrobitima Probotanic ulja muskatnog oraha.